Vil de fleste mænd vælge 24 Julekalender GRÅ?

Posted by on Nov 5, 2017
Vil de fleste mænd vælge 24 Julekalender GRÅ?

Vi har fundet ud af, at selv de mest juleskeptiske – både mænd og kvinder – alligevel også kan glæde sig til december og jul. De glæder sig til tid med familien, hygge, lækker mad og fridage.

Til de juleskeptiske har vi lavet 24 Julekalender GRÅ. Den indeholder stadigvæk masser af julehygge, men på den lidt finurlige og sjove måde. Perfekt til dem, der ikke er så vilde med julepynt og glimmer og guirlander.

Min mand skal helt klar have den GRÅ som 1. adventsgave. Ikke fordi han er specielt juleskeptisk, men fordi jeg er sikker på, at han vil elske de sjove og lidt skæve sider i bogen.

Kh Lise

 

“…For det første er der stor forskel på, hvor meget mænd og kvinder værdsætter selve julen.

43 procent af kvinderne svarer, at de “elsker jul”, mens kun 22 procent af mændene har lyst til at løfte armene i glædesrus og danse støvledans, når julen nærmer sig.

MÆND
Tid med familien (67 procent)
Julemad (49 procent)
Sociale arrangementer (31 procent)
Fridagene (25 procent)

Tallene stammer fra undersøgelsen “Julevaner 2015″, der er udført af YouGov for Quick, Danske Spil. Der er i alt gennemført 3010 interviews med danskere over 18 år. De adspurgte blev bedt om at svare på, hvad de glæder sig mest til ved julen. De måtte vælge op til tre ting ud fra 12 svarmuligheder.”

Kilde: https://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/25878628

24 Julekalender GRÅ