Vi kaster en ny og glad leg ind i december

Posted by on Jun 29, 2017
Vi kaster en ny og glad leg ind i december

Vi kaster en ny og glad leg ind i december: 
”24 Julekalender” – julekalendere i bogform som pirrer kreativiteten

Og vi glæder os til  at præsentere ”24 Julekalender”  på Formland Autumn 17.-20. august 2017 i Herning Messecenter, stand D2214.”24 Julekalender” er en serie på 3 julekalendere i bogform. Hver kalender indeholder 24 finurlige og hyggelige opgaver og er en sjov og uforpligtende nedtælling til juleaften med aktiviteter, man kan lave alene eller sammen med andre. Her er ingen faste regler eller facit – kun ønsket om, at bringe sjov og glæde ind i december.

Hver udfordring kan klares på få minutter – eller det kan tage hele dagen… Udfordringerne kan sagtens klares bare med en blyant og lidt fantasi – men man kan også bruge farver, saks, tape osv. hvis man har lyst.

”24 Julekalender” er en oplagt advents- eller 1. december-gave til børnene, veninderne der elsker julerier eller måske manden, der ikke er så vild med jul.

For os juleelskere er nedtælling til jul i form af julekalendere en vigtig del af december måned. Vi har i årevis givet julekalendere til vores familie, børn og veninder – nogle gange ambitioøse og hjemmelavede, andre gange har vi købt en færdig chokoladekalender. Det er tanken, der tæller. Men vi har savnet en købe-kalender, som er andet end slik eller parfumeprøver. En kalender man kan sætte sit personlige præg på, som pirrer kreativiteten og spreder hygge og glæde. Sådan en kalender kunne vi ikke finde, så nu har vi lavet den selv, og vi glæder os til at præsentere den på Formland.

”24 Julekalender” findes i tre udgaver:
24 Julekalender GRØN
Til børn fra ca. 8 år – en decemberkiller mest til børn. 24 små opgaver, sjov og hygge.

24 Julekalender RØD
Til juleelskere fra ca. 16 år – et kærligt los til den indre juleperfektionist. 24 små opgaver, sjov og uhøjtidelighed.

24 Julekalender GRÅ
Til juleskeptikere fra ca. 16 år – garanteret fri for guirlander og glimmergran. 24 enkle og utraditionelle udfordringer.