24 Julekalender RØD eller GRÅ? Jeg kan ikke beslutte mig…

Posted by on Nov 3, 2017
24 Julekalender RØD eller GRÅ? Jeg kan ikke beslutte mig…

Mine to døtre på 18 og 21 år skal selvfølgelig også have 24 Julekalender i år. Men jeg kan ikke beslutte mig for, om de skal have RØD eller GRÅ – så de får selvfølgelig både og!

RØD til juleelskeren – for de er begge juleelskere. De elsker decemberhygge, julemad, juleslik og julefilm, ild i brændeovnen, gløgg og selvfølgelig julekalendere. Sidste år fik jeg den skønneste kalender af dem med fine små gaver, en fantastisk juleplayliste på Spotify og små, søde sedler med julehygge fx. “I aften skal vi se julefilm”.

Men de skal også have en GRÅ – julekalenderen til juleskeptikeren. For den indeholder så mange sjove sider, som jeg ved de vil elske. Og selvom den er garanteret fri for guirlander og glimmergran, er der meget julehygge i den – på den sjove og lidt skæve måde.

Kh Lise